Praktijk begeleiding ROC - Light

Wil je naast je theorie ook praktijk begeleiding? Safe2Fly kan je de praktische basis vliegvaardigheden en de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen aanleren.
Deze cursus is niet nodig om te mogen vliegen maar kan je wel helpen om meer zelf zeker te kunnen vliegen.  Daarnaast zijn er enkele verzekeraars die wensen dat je kunt aantonen vliegervaring te hebben.

Tijdens de praktijktbegeleiding leer je ook kennis te maken met de techniek van de verschillende, of des gewenst je eigen RPAS. Dit bestaat onder andere uit: vluchtvoorbereiding, de bediening van de RPA en de camerabediening). Dit praktijkonderdeel duurt een halve dag. en kan afzonderlijk worden afgenomen.

 

Aanmelden Cursus

25/09/2019 17:30u tm 21:00 Dokkum

Voor wie Iedere professional die gebruik wil maken van de mini-drone regeling Duur 10 Studie ur...

Lees meer

02/10/2019 17:30u tm 21:00u Dokkum

Voor wie Iedere professional die gebruik wil maken van de mini-drone regeling Duur 10 Studie ur...

Lees meer
Agenda overzicht
 • Peter Rademaker

  Peter Rademaker

  In 2013 ben ik begonnen met het vliegen met RPAS en het onderzoeken van de mogelijkheden met het gebruik van een RPAS. Naast het vak instructie heb ik een grote passie voor innovatie en techniek...

  Lees meer
 • Jan Wiersma

  Jan Wiersma

  Sinds 2012 ben ik actief als ondernemer met in de portfolio: advies, systeemintegratie, training. Ik Bedenk vanuit technische expertise innovatieve oplossingen voor toepassing en het gebruik van drones....

  Lees meer